Bu haber kez okundu.

Anaokulu Öğrencileri Dicle Elektrik Bahçesinde Ağaç Dikti
banner229

Siirt’te bulunan Vilayetler Birliği Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliği çerçevesinde Dicle Elektrik Siirt İl Müdürlüğü bahçesine fidan diktiler.

Minik öğrencileri doğa ve bitkilerle ilgili ders işleyen Vilayetler Birliği Anaokulu, ilkbaharın gelmesi nedeniyle bir ağaç dikme etkinliği düzenlemeye karar verdi. Bunun için de Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü’nün bahçesi seçildi.

Öğretmenleri ile birlikte il müdürlüğü bahçesine gelen anaokulu öğrencileri. Ellerindeki fidanları belirlenen alana diktiler. Minikler, öğretmenlerinin desteği ile diktikleri fidanlara kendi isimlerini verdiler. Bu sırada öğretmenler, de öğrencilerine toprak ve toprağa ekilen bitkilerin nelere gereksinim duydukları ile ilgili bilgiler verdiler.

Öğrenciler ile öğretmenleri daha sonra Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Naci Obut’u ziyaret ettiler. Minikleri ağırlayan Obut, ziyaretten ve gerçekleştirilen etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vilayetler Birliği Anaokulu öğretmenleri de çocuklara doğa konusunu yaşayarak ve yaşatarak anlatmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, kendilerine kapılarını açan Dicle Elektrik’e teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.