Bu haber kez okundu.

ANADOLU KÖY KORUCULARI VE ŞAHİT AİLELERİ KONFEDERASYON BAŞKANI ZİYA SÖZEN, VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
banner229
Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen, beraberindeki heyetle birlikte Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
  Vatan için canını seve seve veren kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin çok değerli temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tutulmaz, “Şehit ve Gazi ailelerimize, Köy korucularımıza sahip çıkmak, sorunlarıyla dertleriyle ilgilenmek bizim için en büyük onurdur. Devletimiz her zaman sizlerin maddi manevi yanındadır.”dedi Vali Tutulmaz son yıllarda Devletimiz tarafından, Şehit ve gazi ailelerine ve Köy korucularına yönelik çok önemli yapısal reform niteliğinde iyileştirmelerin yapıldığını da sözlerine ekledi.
  Vali Tutulmaz’a teşekkür eden Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen ise:’’ Sayın Valimizin her daim yanımızda olmasından çok büyük bir güç ve memnuniyet duyuyoruz. Sorun ve sıkıntılarımızı aktardık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.
 Konfederasyon Başkanı Ziya Sözen ve beraberindeki heyet, daha sonra Siirt Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonunu ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirt'li gazi 9 yıl önce

ya he he vali her zaman yanınızda ama sadece sizin yanınızda bizim yanımızda değil. gaziler gününde bir isteğinin olduğunu söyleyip söz almak isteyen gazi'yi herkesin önünde aman para istemede diye aşağılayan azarlayan küçük düşüren vali mi şehit ve gazilerin yanındadır? güldürmeyin beni...