Bu haber kez okundu.

ALPARSLAN İLKÖĞRETİM OKULUNDA DENEME SINAVI
banner229
Alparslan İlk öğretim Okulunun kısa vaatli hedefleri içinde yer alan 2.,3, ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavlarının ilkini gerçekleştirdi.
Alparslan İlköğretim Okulu Müdürü Barış Kezer yaptığı açıklamada, Söz konusu sınıflarda eğitim gören 360 öğrencimizin hepsine birden yapılan deneme sınavlarında amaç çocukların kazanımlarını pekiştirmek ve ortaokula gittiklerinde test çözme ile birlikte optik doldurma yeteneğini bir nebze de olsa kazanmış bir şekilde hazır bulunmalarıdır. Yıl içinde en 4 (dört) denemenin yapılmasının yanı sıra, denemelerde okul bazında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceğini ifade etti.
Kezer, denemelerin okul idaresi ve okul-aile birliği işbirliği içerisinde yapıldığını, deneme sınavı ücretlerinin alınan karar ile okul-aile birliği tarafından karşılandığını ve okulumuzda eğitim açısından bir bütünlük sağlanması yolunda bir hedef daha gerçekleştirilmiş olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.