Bu haber kez okundu.

Aktay,Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

 AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay ve partili bir heyet ile birlikte Güres Caddesindeki esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. 

Esnafla sohbet eden Aktay, girdiği iş yerlerinde ve kahvehanelerde vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

 Aktay yaptığı açıklamada; her Siirt'e gelişinde gerek ilimiz merkezi gerekse ilçe,belde ve köylerde sürekli vatandaş ziyaretleriyle halkın ayağına giderek istek ve sorunları yerinde dinleyip çözüm ürettiklerini belirtti.

Aktay, Esnafın görüş, öneri ve eleştirilerini aldıklarına ve bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmek olduğunu ifade etti.

Milletvekilimiz Aktay, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Bizler esnafımızı ve vatandaşlarımızı seçimden seçime hatırlayan değil, her zaman onların yanında, onlarla birlikte olmaya çalıştık, halkımızın arasından hiç çıkmadık, bir taraftan ilimize büyük yatırımların kazandırılması için gecemizi gündüzümüze kattık, bir taraftan Meclisteki çalışmalarımızla Siirt'i Ankara'da en güzel şekilde temsil etmenin onurunu yaşadık." dedi.

Esnafların sorun ve taleplerini de dinleyen Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, ''Esnaflarımızın sorun, talep ve görüşleri birinci ağızdan dinliyoruz. Vatandaşlarımız da  bizi yanında görmekten memnun ve mutlu oluyor'' dedi. Esnaf ve vatandaşın görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Aktay, ''Ülkemiz şu an yaşadığı süreci en kısa sürede atlatacaktır. Biz AK Parti olarak bu anlamda elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye bu süreci atlatıp kaldığı yerden projelerine devam edecektir'' diye konuştu.

Ziyaret edilen esnaflar ve vatandaşlar Milletvekili Aktay'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, ilimize yapılan yatırımlar için de teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.