Bu haber kez okundu.

Aktay’dan Taziye Ziyaretleri
banner229
Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay 10 Ekim günü Ankara’da hunharca yapılan saldırıda hayatını kaybeden Pervarili Erdoğan ve Şenci’nin Kobik ve Çat köylerine giderek ailelerine taziyede bulunarak acılarını paylaştı.
Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay’ın taziye programına AK Parti 3.sıra Milletvekili Adayı Lokman Özcan, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ve İl Genel Meclisi Üyesi Cangir Bayram eşlik etti.
Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, daha sonra Pervari İlçesine gelerek AK Parti İlçe binasında İlçe halkı ile buluştu.
Aktay burada yaptığı konuşmada, Bölgemizde ve en son Ankara’da yaşanan olayın çok üzücü olduğunu, olayın Ülkemizin bütünlüğüne birlik ve beraberliğini zedelemek için yapılmış bir saldırı olduğunu dile getirerek, Allah’ın sayesinde inşallah bu oyunu bizler tekrar bozacağız ve kardeşliğin kazandığı bir ortamın olması için gerekeni yapacaklarını ve 1 Kasım'da  yapılacak seçimde, Hizmet, Barış kardeşlik ve istikrar için herkesi AK Partiye oy vermeye davet etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.