Bu haber kez okundu.

Aktay ve İlçe Belediye Başkanları, Cumhurbaşkanı İle Görüştü
banner229

AK Parti Genel Başkan Danışmanı,Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, AK Parti TBMM gurup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı buldular.

AK Parti grup toplantısının ardından, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığında gerçekleşen görüşmede AK Parti Genel Başkan Danışmanı,Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, ve ilçe Belediye Başkanları ilçelerde yapılan çalışmalar ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdiler.

Görüşme sonrası bir açıklama yapan İlçe Belediye Başkanları, “Resmi temaslarda bulunmak üzere ve ilçe Belediyelerimizin yatırımlarıyla ilgili Ankara’ya geldiklerini, Milletvekilimiz Prof. Dr.Yasin Aktay ile birlikte Bugün partimizin grup toplantısına katıldıklarını ve ardından, Sayın Cumhurbaşkanımız ile TBMM’de görüştüklerini belirttiler.

Gurup toplantısından sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Danışmanı,Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Bakan Soylu ile bir süre sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte bu adam gibi adam sayın reis Allah yar ve yardımcın olsun Allah seni ve akp hükümetini başımızdan eksik etmessin ya rabbim

Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

işte adaletin ve mülkün temelini bilen ve ölçüyle bildiren sayın soylu Allah yar ve yardımcın olsun Allah seni başımızdan eksik etmessi ya rabbim