Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu’dan İş-Kur Çalışanlarına Bir Müjde Daha
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun bakanlık nezdinde yaptıkları girişimler sonucunda,  Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında daha önce 1 ay uzatılan özel İdare Müdürlüğünde çalışan iş-kur çalışanlarının çalışma süreleri 2 ay uzatılırken, Müftülükte görev süreleri biten İş-Kur çalışanlarının çalışma süreleri 3 ay uzatıldı.

İŞKUR Müdürlüğünün TYP kapsamında İl ve İlçe belediyelerinde istihdam edilen  ve çalışma süreleri 30 Eylül’de biten işçilerin çalışma süreleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’nun devreye girmesiyle 30 Aralık’a kadar uzatılmıştı.

 AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi; "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Siirt İŞKUR İl Müdürlüğü'nün TYP kapsamında daha önce işe aldığı İl ve İlçe Belediyelerinin ardından Özel İdare ve Müftülük bünyesinde istihdam edilen elemanların görev süreleri, konuyla ilgili bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonuç verdiğini ,daha önce 1 ay uzatılan özel İdare Müdürlüğünde çalışan iş-kur çalışanlarının çalışma süreleri 2 ay uzatılrıken, Müftülükte görev süreleri biten İş-Kur çalışanlarının çalışma süreleri 3 ay uzatıldığını söyledi.

Görev süreleri uzatılan İş-Kur çalışanları görev sürelerinin 3 ay uzatılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Resul nas 7 yıl önce

Gerçekten iyi olmuş Allah razı olsun sizlerden