Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu, Yapılacak Spor Kompleksi Alanında İncelemelerde Bulundular
banner229

Siirt’in spor alanındaki en büyük ihtiyaçlarından birisi olan ve yıllardan beri dile getirilmesine rağmen bir türlü gerçekleştirilemeyen spor tesisinin kurulması için İl Özel İdare Müdürlüğü kolları sıvadı.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından Marmara Yatılı Bölge içerinde bulanan alanda modern bir spor kompleksi kuruluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Orta Doğu ve Körfez Ülkelerindeki İkili İlişkiler ve Yatırımlardan Sorumlu Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay,Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalpkulu içinde sporcuların ihtiyaç duyacağı her türlü mekânın bulunacağı tesisin kurulacağı alanı gezerek, incelemelerde bulunarak,  İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat'tan bilgi aldı.

Spor tesisinin yapımını gerçekleştirecek olan Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat tesis hakkında bilgi verdi.

Miletvekilimiz Yasin Aktay yaptığı açıklamada;içinde sporcuların ihtiyaç duyacağı her türlü mekânın bulunacağı spor kompleksi için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yapılacak spor kompleksinde misafirhane,standartlara uygun çim saha, sentetik saha,halı saha ayrıca alt yapı 26 kişilik kapasite ve ana binada 46 kişik kapasite olacağı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.