Bu haber kez okundu.

Aktay ve Çalapkulu'dan Hasta Ziyareti
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş danışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Siirt Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları kaldıkları odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş danışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Siirt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Siirt Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları tek tek hasta yataklarında ziyaret ettiler.

Hastaları ziyaret eden Aktay ve Çalapkulu hastalarla bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenerek, sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını sordular.

Hastaların sıkıntılarını dinleyen Aktay," Devletimiz vatandaşlarımız için vardır, her türlü sıkıntılarında yanlarında olup desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu günde hastalarımızın dualarını, gönüllerini almaya geldik. Tüm hastalarımıza Allah'tan şifa diliyorum. Devletimiz güçlüdür. Her türlü tedavilerinin yapılması için desteklerimizi sürdüreceğiz." ifadelerinde bulundu.

Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Aktay, Tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek onlarla hemhal olmaya çalıştık. Hasta ve yakınlarına moral ve motivasyon vermek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Her zaman olduğu gibi biz hemşerilerimizin yanındayız. Görev yapılması gerekiyorsa, en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır.

İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Son 16 yılda sağlık alanında devrim niteliğinde değişimin yaşandığını belirten Aktay, hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ise, AK Parti heyeti olarak hastanede yatan hastaları ziyaret etmeyi kararlaştırdıklarını belirterek, “Hastanede yatan tüm hastalarımızı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Bizlerden bir istekleri olup olmadığını sorduk. Hastalarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizler için yeterli oldu. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’na teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.