Bu haber kez okundu.

Aktay, Siirt Vakfının Armutlu Şubesinin Açılışını Yaptı
banner229

Siirt Vakfı Armutlu şubesinin açılışı Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr Yasin Aktay tarafından yapıldı.

Türkiye genelinde 16 şubesi Genel Merkezi İstanbul’da bulunan Siirt Vakfı, Yalova’nın Armutlu ilçesinde de şube açtı.

Altuncu Termal Otel İşletme Sahibi Ali Altuncu’nun başkanlığını yaptığı Armutlu şubesinin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü, Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer, Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, Kuran – ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.  

Armutlu Şube Başkanı Ali Altuncu, Siirt Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Armutlu Kaymakamı Uğur Sezer’in açılış konuşmalarının ardından AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay da bir konuşma yaptı.

Aktay, konuşmasında Yalova ve Siirt’in bağlarının yanı sıra Siirt iline yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Yalova Armutlu'da yoğun Siirt nüfusunun olduğunun altını çizen Aktay, "Cennet vatan ülkemizin nadide güzelliklerinden bir tanesi de Yalova Armutlu. Bizim hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstermesinin altında yatan gerçek ise Armutlu'nun muhteşem güzelliklerini bir arada yaşatıyor olması. Örnek vermek gerekirse orman, deniz ve kaplıca başta olmak üzere geçmiş tarihin kalıntılarının günümüze kadar korunarak geldiğini Yalova Armutlu'da görmek mümkün" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, Siirt Vakfı Armutlu halkının hizmetine açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.