Bu haber kez okundu.

Akbank İle Ödeme Talimatı Protokolü İmzalandı
banner229

Su faturalarını otomatik ödeme anlaşması yapan Siirt Belediyesi, Akbank ile protokol imzaladı. Siirt Belediyesi otomatik ödeme ağını genişletiyor.

Daha önce e-belediyecilik, Halkbank ve PTT üzerinden su faturalarını ödeyen vatandaşlarımız, Siirt Belediyesinin Akbank ile imzaladıkları protokolle bundan böyle su faturalarının otomatik ödenmesi konusunda da anlaşmaya vardı.

Siirt Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan protokol imza töreninde Başkan V. Ceyhun Dilşad TAŞKIN imza atarken, Akbank adına ise Siirt Şube Müdürü Sami Ökten imzaladı. Belediyemizin otomatik ödeme ağını genişlettiğini belirten Başkan V. Ceyhun Dilşad TAŞKIN “Siirt’te yaşamı kolaylaştırmak için çok önemli adımlar atıyoruz.

Hemşerilerimizin yaşamının daha kaliteli ve daha kolay olması için çalışıyoruz. Bu yönde attığımız adımlara bugün bir yenisini ekliyoruz. Daha önce e-belediyecilik, Halkbank, PTT üzerinden ödenen su faturalarına ek olarak Akbank ile anlaşarak protokol imzaladık.

Vatandaşlarımız artık sıra beklemeden Şube ve elektronik tahsilat yöntemleri ile (otomatik ödeme, İnternet, ATM, telefon bankacılığı) ile su faturalarını otomatik ödeme ile yatırabilecekler.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü SUALP 6 yıl önce

ZİRAAT BANKASIYLA PROTOKOL YAPILSA İYİ OLURDU İNŞALLAH.