Bu haber kez okundu.

AK Partili Kadınlar Yerli Malı Haftasını Kutladı
banner229
AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, partili kadınlarla beraber öğrencilerle Yerli Malı Haftasını kutladı.
AK Partili kadınlar yerli malına vurgu yaptı
AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri Yatırım ve Türk Malları Haftasını öğrencilerle birlikte kutladı.
Çatom Anaokulunu ziyaret eden Temiz ve AK Partili kadınlar, yanlarında getirmiş olduğu yerli malı ürünleri öğrencilere dağıttı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Temiz, Türk Mallarının öncelikli kullanılması ve israf etmeden tüketilmesinin öğretilmesinin öğrencilik çağında başladığını belirterek "bu yaştaki çocukların daha bilinçli bir tüketici olarak yetiştirilmesi önem arz etmektedir.
Biz de AK Parti Kadın Kolları olarak yönetim kurulu üyelerimizle birlikte bir okulumuzu ziyaret ettik. Öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemi hakkında bilinçlendirmeye çalıştık" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.