Bu haber kez okundu.

AK Partili Kadınlar Mevlit Okuttu
banner229

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, il binasında referandumda kazanılan zafer için mevlit okutuldu.

AK Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz yaptığı açıklamada, Referandum ve şehitler için düzenledikleri programda Siirtlilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Siirt'te seçimin huzur içerisinde yapıldığını söyleyen AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, "Seçim ilimizde demokratik ortamda gerçekleşti. Demokratik sürece katkıda bulunan ve köy köy kasaba kasaba, ev ev dolaşan bütün elleri sıkan bütün bayanlarımıza teşekkür ediyorum.

Özellikle 4 Şubat'tan 16 Nisan'a kadar sürekli halk oylaması amaçlı sahadaydık. Siirt’in geniş coğrafyasında bütün teşkilatımız büyük bir özveride bulunup köylere mezralara ulaştılar. Herkese halk oylamasının ne getirdiğini ne getireceğini anlattılar. Biz eminiz ki Siirt'te halk oylamasının neticesinde neler olacağını, nelerin değişeceğini bilmeyen kalmadı.

Biz değişikliğe taliptik. Değişim her zaman zordur, kolay kabul edilmez. Türkiye'de yüzde 51. 41 ile değişim kabul edildi. Bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni içeren Anayasa değişikliği uygulamaya geçecek" ifadelerini kullandı.

AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Siyasi görüşü, dini, dili, ırkı ne olursa olsun, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve daha güçlü, daha büyük bir Türkiye için bir ve beraber olma zamanıdır. Rabbim, ülkemizin dirliğini ve birliğini bozmaya çalışan bu vatan hainlerine aman vermesin.

Okunan mevlidin ardından AK kadınlar def eşliğinde ilahiler söyledi.

Etkinlik sonunda hazırlanan pastayı hep birlikte kestiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbey Bozbeyoğlu 7 yıl önce

MEVLİT OKUTULUR, ÇOK GÜZEL AMA BU ŞEKİLDE DEĞİL. MANKENLER GİBİ POZ VERİLEREK GÖSTERİ YAPILMAZ. MEVLİDİN ADABA VAR BİLMEK LAZIM, FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN ADETA BİR YARIŞ İÇERİSİNE GİRİLMİŞ. BU ŞEKİL DEĞİL.