Bu haber kez okundu.

AK PARTİLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt AK Parti İlçe Belediye Başkanları Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tarafından Başkanlık makamında ağırlandılar.
Konya Büyükşehir Belediyesi ile misafir ilçe Belediye Başkanları Belediyecilik alanında istişare ederek birlikte Ekonomik,sosyal ve de Kültürel alanda İki Şehir Belediyeleri ile karşılıklı ilişkiler kurulması ve vatandaşlara kaliteli hizmetlerin olabilmesi adına fikirler üretildi.
Siirt İlçe Belediye Başkanları yapılan toplantının kendileri adına çok verimli geçtiğini söylediler.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek; Konya Büyükşehir Belediyesi olarak siz değerli Siirt İlçe Belediye Başkanlarına olabildiğince  destek olacağımızı bilmenizi isterim dedi.
Siirt İlçe Belediye Başkanları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ilgisinden ve yakınlığından dolayı teşekkür ederek, Konya da bulunan Mevlana Hazretlerinin türbesi ve müzesini gezme ve görme imkânı buldular.
Konya gezisine Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.