Bu haber kez okundu.

AK Partili Gençler Zafer Kutlaması Yaptı
banner229

Siirt’te, AK Parti’nin zafer kutlaması için sokağa dökülen partililer slogan atıp tezahürat yaptı. 

Siirt'te, AK Parti'nin zafer kutlaması için sokağa dökülen partililer slogan atıp tezahürat yaptı. Cumhurbaşkanlığı anayasa değişikliği referandum unda yüzde 51,32'lik sonuç çıkması üzerine Türk bayrakları alan AK Partili gençler sokağa döküldü.

Siirt Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.

Caddeden geçen araçların da korna çalarak destek verdiği kalabalık daha sonra meşale yaktı. AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve değişik sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte kalabalık daha sonra kent meydanına geçerek burada da kutlamaları sürdürdü.

Diriliş Fikri Asım Siirt İl Başkanı Celil Oğuz, tüm Avrupa ülkeleri, FETÖ, PKK ve diğer şer odaklarına rağmen yüzde 51'in üzerine çıktıklarını, bu zaferin Türk milletinin zaferi olduğunu söyledi. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtKutlamaREFARENDUM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli56 7 yıl önce

Siirt ak parti il teskilati bu sizin zaferiniz degildir bunuda kendinize mal etmeyiniz tum siirt halki herseyin farkinda ilce ve koyler den gelen oylari kendinize mal edemezsiniz bu siirt ilce ve koylerin bir zaferidir cok acilen teskilat fes edilmeli

Avatar
CEBBAR 7 yıl önce

SİİRT İL TEŞKİLATI HİÇ ÇALIMADI.VEKİL DE ÖYLE.SALON SİYASETİYLE OLMUYOR ÇALIŞMA.SAHAYA İNMEDİ.HEP AYNI SİMALAR HEP AYNI YÜZLER.RTE YE OY VERDİK..BAŞKA BİŞEY YOK.BU TEŞKİLATA RAĞMEN.

Avatar
ali 7 yıl önce

bu kutlama kurtalan ve zokayd için de geçerlimi ?