Bu haber kez okundu.

AK Parti’den Ev Ev Referandum Ziyaretleri
banner229

AK Parti Siirt İl Teşkilatları dört koldan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini vatandaşlara anlatıyor. Belirlenen heyetler esnaf, STK ve ev ziyaretleri yapıyor.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Siirtlilere anlatılıyor. Ev ziyaretlerine önem veren AK Parti Siirt il teşkilatı, İlimizde mahalle mahalle gezerek 16 Nisan’da evet oyu desteği istiyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, esnaf ve STK ziyaretleri yaparken AK Kadınlar da mahallelerde ev ziyaretleri yapıyor. Ev ziyaretlerine giden Kadın Kolları ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin faydalarını ve 17 Nisan’dan sonra ülkenin geleceğini anlatıyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK kadınlar, Sakarya ve Ülkü mahallelerinde ev ziyaretleri yaparak büyük destek aldı.

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, halkın acı ve tatlı günlerinde yanlarında olduklarını belirterek, büyük bir heyecan ve istekle Siirtlilerin hizmetinde olduklarını kaydetti.

AK Partinin 15 yıllık siyasi hayatında hep milletin hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Çalapkulu, 'Başbakanımızın, 'Milletle irtibatını koparmış bir siyasetin ve böyle bir siyasi anlayışın başarılı olması, hizmet üretebilmesi asla mümkün değildir' sözlerini kendimize örnek alıyoruz. Çalınmadık kapı, halini ve hatırını sormadığımız insan, derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak.

Teşkilat olarak ve Kadın kolları olarak, gevşemeden, rehavet içinde olmadan, yılmadan, yorulmadan, bıkıp usanmadan 24 saat halkımız için çalışacağız' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.