Bu haber kez okundu.

AK Parti’den “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım”  Projesi
banner229

AK Parti Kadın Kolları Genel merkezince düzenlenen “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım” projesi Siirt’te Ramazan’ın ilk gününden itibaren uygulanmaya başladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca Ramazan ayı boyunca 81 il ve 919 ilçede kadın kolları aracılığıyla “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım”projesi kapsamıyla halkla buluşmalar gerçekleşiyor.

Bu proje Siirt’te de İl Kadın Kolları Başkanlığınca ramazanın ilk gününden itibaren uygulanmaya başlandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her akşam evlerinde hazırladıkları yemekler ile, çeşitli mahallelerde ki yoksul ailelere misafir olarak beraber iftarlarını açıyorlar.

Barış Mahallesi, Yenimahalle, Ulus ve Kooperatif mahalleleri başta olmak üzere tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere önceden haber veren Kadın Kolları üyeleri, “Bereketi Paylaşalım, İyilikte Buluşalım” diyerek ailelerin yanında oluyor.

Proje kapsamında, her akşam bir eve misafir olduklarını ifade eden Başkan Nurten Temiz ‘‘Genel merkezimizin başlattığı proje ile bizlerde maddi durumu iyi olmayan ailelerimize moral anlamında yanlarında olarak, aynı sofrada yemek yiyoruz.

Ailelerimize Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Kadın Kolları Başkanımızın ve İl Başkanımızın selamlarını iletiyoruz. Gruplar halinde bir günde farklı mahallelerde de ailelerimizin yanında oluyoruz. Çalışmalarımızın ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtmek istiyorum.’’dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cindi eren 7 yıl önce

insanların kirletmiyeceği tek şey vardır o da iyilerin kalbindeki vicdan duygusudur.tebrik ederim başkan