Bu haber kez okundu.

AK Parti Tillo 6.Olağan İlçe Kongresi Yapıldı
banner229

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Tillo 6.Olağan İlçe kongresi yapıldı. Tillo Eruh ilçe kongre merkezinde düzenlenen kongreye katılım oldukça yoğun oldu.

Kongreye,  AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Ethem Sancak, AK Parti Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti Konya Milletvekili Siirt Koordinatörü Abdullah Ağralı,24.Dönem AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Şırnak İl Başkanı Halil Erkan,  AK Parti ilçe başkanları, İl ve ilçe parti yöneticileri, ilçe delegeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Divan Başkanlığı’nı AK Parti Konya Milletvekili Siirt Koordinatörü Abdullah Ağralı’nın yaptığı Tillo 6.Olağan İlçe kongresinde katılımcılar birer konuşma yaptı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Tillo İlçe Başkanı Şaban Durgun, “ Kongremiz, Partimiz, ülkemiz, ilçemiz ve demokrasimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm katılımcılarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Tillo İlçe Başkanı İdham Aydın, yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Babayiğit” olarak belirttiği iş adamlarından Ethem Sancak’ın hemşehrisi olmaktan dolayı gurur duyduğunu dile getirdi. Göreve geldiği günden beri Tillo’da yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi veren Aydın, Tillo’da yapılan ve yapılacak hizmet ve proje çalışmalarını bir bir anlattı.

Tillolulara hitap eden AK Parti Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, “Ak Partili belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurtalan, Pervari, Eruh ve Tillo Belediye Başkanlarımızın hayata geçirdikleri projelerle ilçelerinin çehresini değiştirdiler” dedi.

Katılımcıların yaptığı konuşmaların ardından, kongrede seçime gidildi.400 delegenin oy kullandığı kongrede, delegelerin oylarının çoğunluğu alan Şaban Durgun yeniden AK Parti’nin Tillo İlçe Başkanlığına seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmethan 6 yıl önce

hayırlı olsun ama burda tek yanlışlık kurtalan ile tekrar devam etmektir şuan kurtalan halkı isyan ediyor bunun zararını ak partimiz çekecek çünkü şuan ki teşkilat olmuş aile teşkilatı hep kendi ailesine iş yapıyor ama bazıları kendi çıkar ve koltukları için partiyi mahvettiler çık yazık halk bunun hesabını sandıkta gösterecek