Bu haber kez okundu.

AK Parti Teşkilatı Şehit Korucunun Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
banner229

AK Parti heyeti, Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında, 17 Mayıs Cuma günü 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit olan 2 çocuk babası güvenlik korucusu Reşit Koçak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundular.

‪AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Eruh kırsalında şehit düşen güvenlik korucusu Reşit Koçak'ın baba ocağı Pervari ilçemize bağlı Köprüçay köyündeki taziyesine katılarak, başsağlığı dilediler. ‬

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Şehit olan kardeşimiz vatan için, huzur ve güvenliğimiz için, mukaddesat için kahramanca şehit oldu. Şehidimizin ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari İlçe Başkanı Tekin Özer, teşkilat mensuplarıyla birlikte, Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yaralanan Mikail Kızıl'ı tedavi gördüğü Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Eruh kırsalında meydana gelen olayın bir daha meydana gelmemesi dileğinde bulunan Başkan Çalapkulu, "Rabbimize şükürler olsun ki hain saldırılarda yaralanan kardeşimizin sağlık durumu gayet iyi durumda. Başarılı bir tedavi sürecinden sonra aile bireylerinin arasına dönecek olan yaralı korucumuzun sağlık durumunun iyi olması bizleri fazlasıyla sevindirdi.

Hain saldırıda Şehit olan güvenlik korucusu Reşit Koçak'ı rahmetle anıyor ve hala hastanede tedavi gören yaralı korucumuz Mikail Kızıl'a Allahtan acil şifalar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.