Bu haber kez okundu.

AK Parti Teşkilatı Köy Gezilerinde 'Evet' İçin Destek İstiyor
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, İl Genel Meclis Üyeleri Hikmet Ekin, Sadık Adıgüzel ve beraberindeki partililer, referandum çalışmaları kapsamında köy köy dolaşıp 'Evet' için destek istediler.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik başkanlığındaki partililer, merkeze bağlı köyleri de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Referandumda neden 'Evet' istediklerini anlatan Geyik, "16 Nisan'da yapılacak olan referandumda başarılı bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Süreç için plan ve programlarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi daha da güçlendiriyoruz.

Yeni anayasa ve başkanlık sürecinin yararlı olmasını diliyorum. Bu süreçte gece gündüz birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu referandumda devlet ve millet de bütünleşecek, çift başlı sistem ortadan kalkacak.

Bu referandum ile 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz zihniyetine 'dur' diyeceğiz. Daha demokratik daha özgür bir Türkiye'nin geleceğini oylayacağız.

Ben özelde ilimiz, genelinde ise tüm halkımızın 16 Nisan'da çok yüksek oranda 'evet' diyeceğine gönülden inanıyorum. Vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ışığı ve umudu görüyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.