Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Teşkilatı Referandum Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner229

16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için Adalet ve Kalkınma Partisi Siirt İl teşkilatının çalışmaları hızla devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve yönetim kurulu üyeleri, İhsan Tan Bulvarındaki esnafı ziyaret ederek referandum için 'evet' oyu istediler. Esnafın problemlerini dinleyen ve referandum hakkındaki soruları yanıtlayan Çalapkulu, esnaf ve vatandaşların çok sıcak karşıladığı ziyaretlerde Çalapkulu ve Geyik herkesle tek tek ilgilendiler.

Çalapkulu, esnafla sohbet ederken partililer de halka referandumu anlatan broşürler dağıttı.

16 Nisan referandumunun Türkiye için önemini anlatan Çalapkulu, referandumunda daha modern ve demokratik bir Türkiye için 'evet' oyu istedi.

Çalapkulu, “Önümüzdeki halk oylaması Türkiye'nin sivilleşme ve demokratikleşme mücadelesi için çok önemli bir adım. Türkiye elini kolunu bağlayan zincirlerden kurtulacak mı? Yoksa bizim irademiz, Ankara'da hâkim olamayacak ve başkalarının iradesiyle mi yönetileceğiz? Bu referandumda 'evet' derseniz ülkemizin önü açılacak” dedi. Ziyaretlerinde ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, “16 Nisan referandumu sadece AK Partinin değil tüm halkın meselesidir. Ülke meselesidir. Vatan meselesidir” dedi.

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliğine ilginin çok güzel olduğu belirten Çalapkulu, şöyle devam etti:“Burada referanduma ‘evet’ çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor.Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar ’evet’ çıkacağına inanıyorum. Halkımıza niçin, neye evet vereceğini iyi bilecek. Vatandaşların çoğunluğu hür iradesiyle tercihini EVET’ten yana yapacak.

Güçlü başkan, güçlü iktidardan yana olacak. Biz darbe ortamını oluşturan nedenlere “hayır” referandumda yeni bir Türkiye’ye ‘evet’ diyeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.