Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Teşkilatı,  MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Fatih Cantürk’ü makamında ziyaret ettiler.

16 Nisan'dan yapılacak referandum çalışmalarına devam eden AK Parti Siirt teşkilatı MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve il teşkilatı, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk’ü ziyaret etti. Her iki partinin de il yönetimleri arasında ki kaynaşma dikkatlerden kaçmazken başkanlar adeta Anayasa referandumu öncesinde düşman çatlattılar.

MHP İl Başkanı Fatih Cantürk yaptığı açıklamada, "Bu süreçte genel başkanımızın duruşu nettir. İnşallah devletimiz ve milletimiz için hayırlı olur. Halk oylaması ile ilgili olarak vatandaşlarımızla bire bir görüşerek çalışmalar yapıyoruz." dedi.

MHP il Başkanı Fatih Cantürk, ülkenin bütünlüğünün söz konusu olduğu her platformda desteklerini var güçleri ile göstereceklerine vurgu yaptı. Cantürk, 15 Temmuz'da meydana gelen darbe kalkışmasının talihsiz bir durum olmakla beraber hayırlı düşmanların saflarını göstermesi anlamında hayırlı bir girişim olduğunu söyledi.

Darbe Anayasası'nın değiştirilmesinde geç bile kalındığına dikkat çeken Cantürk,"Tamamıyla yamalı bohça haline gelen 1982 Anayasası artık miadını doldurmakla beraber Türkiye Cumhuriyeti devletini taşıyamaz hale gelmiştir.

MHP olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de ferasetiyle bu kokmuşluğa artık dur demek için Referandumda 'Evet' üzerine kurulu siyasi çalışmalarımız ve tanıtımlarımız olacaktır" diye konuştu.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, 15 Temmuz kalkışması sonrasında günlerce aileleriyle sabahlayan vatandaşlarımız oldu. İlk andan itibaren MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı ferasetiyle tam bir liderlik örneği sergilemiş ve desteğini göstermiştir. Türkiye'nin kalkınmasını isteyen liderlerin gönül birliği etmeleri de bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir" şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk ile 15 Temmuz darbe girişimi gecesi kader birliği yaptıklarını, adeta abi kardeş olduklarını dile getirerek MHP kanadına referandum çalışmalarında başarı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.