Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Teşkilatı 18. Yaş Etkinliklerine Katıldı
banner229

AK Parti’nin 18’inci kuruluş yıl dönümü dün Ankara’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Hamit Bedük, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz,AK Partinin 18.kuruluş yıldönümü etkinliği çerçevesinde Ankara'da gerçekleştirilen resepsiyona katıldılar.

AK Parti Siirt heyeti, son Başbakan ve eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, eski Kültür ve Turizm Bakanı ve eski Siirt Valisi Atilla Koç, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanı eski Siirt Milletvekili Prof.Dr. Yasin Aktay, önceki dönem Siirt milletvekili ve Dış İlişkiler başkan yardımcısı Afif Demirkıran, kurucu MKYK üyesi Ahmet Nurettin Aydın ile bir araya geldiler.

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada, 'Adalet ve Kalkınma Partisi Siirt İl Başkanlığı olarak ilimizde kutlu davanın birer neferi olmak için kutlu bir çaba içerisindeyiz. Amacımız birlik, beraberlik ve dayanışma zemini içerisinde Türkiye Sevdamızı güçlü kılıp başarı dolu bu 18 yılı daha ilerilere taşımaktır.

AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir, bizleri en büyük parti yapan ise bu kutlu yolda adım atan vatandaşlarımızın duaları ve azimleridir.

18 yıl içerisinde yapılanları anlatsak elbette ki bitmez ama her şeyden önce 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' dedik bu söz bile her şeyi anlatıyor. Yöre halkına ve yöreye yapılan hizmetler yapılan tarihi gelişimi anlatıyor. Halkımız 15 Temmuz hain darbe girişinde bu başarı öyküsünü destanlaştıran bir adım atarak aslında hainlere de en büyük cevabı vermiştir' dedi.

Çalapkulu, Ülkemize ve ilimize olan sevdamızla yaşımız hep 18 olarak, ilk günkü aşk ve heyecanla hizmetlerimize devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle partimizin 18.kuruluş yıldönümünü kutluyor, bugüne kadar mahallelerde bulunan sandık görevlilerimizden, daha önce görev yapmış il başkanlarına, belediye başkanlarına ve milletvekillerimize partimize hizmet etmiş bütün teşkilat mensuplarımıza tek tek teşekkür ediyor, bize duydukları güven nedeniyle halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de “14 Ağustos millete hizmetin yıldönümüdür, 14 Ağustos önün engellenmeye çalışılan bir milletin şaha kalkışının yıldönümüdür.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet için yola çıkan, milletin güvenini her şartta kazanmış olan, hizmet dolu nice yıllara imzasını atmış, nice gönüllere dokunmuş olan AK Partimiz 2001 yılında olduğu gibi hâlâ genç, hâlâ heyecanlı ve hep 18 yaşında olacaktır.

Azim ve kararlılığımız eksilmemiştir. Kardeşliğin, vefanın, dayanışmanın; kadınıyla erkeğiyle genciyle yaşlısıyla her kökenden, her meşrepten insanıyla 82 milyonun partisi olan AK Partinin bu kutlu yolda nice 18 yıllara ulaşacaktır.

Bu inançla ve Türkiye sevdamızla ileri, daha ileri diyerek,tüm AK Parti ailesinin, davamıza yürekten gönül verenlerin 18’inci yaşının hayırlara vesile olmasını dilerim.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 5 yıl önce

Akparti kurulduğundan bu yana Siirtte bu kadar tepki görmedi bu kadar kskün olmadı bu kadar davadan sapmalar olmadı dava sahipleri emekleri olanlar unutuldu yola çıktıklarıyla yolda bulduklarını değiştirdiler hem vekil hem başkan yazık oldu hep Reise oy verdik son seçimlerde bu defa REİS dışında kim aday gösterilirse memlekette oy vermeyeceğiz boş atacağız işçinin çocuğunuda gördük memurun çocuğunuda gördük mühendisin cocugunuda gördük hammalın çocuğunuda gördük ve ümitlerimiz tükendi Allah kabul etmesin diyoruz

Avatar
sedat 5 yıl önce

Ömer kardeş keşke akparti ilk 13 senedeki samimiyet alçak gönüllülük dava adamlarının olduğu yönetimler yapılsaydı nerde dava sahipleri emekterlar dışlanmış dandan gelen bağdakileri dışlamış davasız bazıları partiye hakim olmuş yazık hemde çok yazıkkkkkkkkkkkk

Avatar
mehmet 5 yıl önce

Bir dahaki seçimde RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLSA AMA LİSTESİNDE Osman ols oy vermeyeceğim ona zengin arkadaşları ve bekçler oy versinler

Avatar
Ahmet emral 5 yıl önce

Eski Akparti artık yok epey yıprandı. Vatandaş çokta umutlu değil. 18 yıl sizi tüketti.