Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Pervari İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören Pervari ilçemizi ziyaret etti. Milletvekilimiz Osman Ören, Pervari Kaymakamı Musa Aydemir, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ı ziyaret ederek, Pervari ilçemizde faaliyete geçen Pervari Kaymakamlık binası, Pervari Anadolu İmam Hatip Lisesi, Pervari öğretmenevi binası ve inşaatı devam eden taziye evinde incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili Pervari Kaymakamı Musa Aydemir'den bilgi alan Ören, Pervari için yapılacak hizmet ve çalışmalarda birlikte gayret göstermek için hazır olduğunu belirtti.

Kaymakam Aydemir, Milletvekili Ören’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, ilçenin ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Pervari ilçe binasında vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.

Ziyaretinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Osman Ören’e sarılarak sevgisini göstermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Ören, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın yapmış olduğu hizmetlerle Pervari ilçemizin çehresini değiştirdiğini,31 Mart’ta yapılacak belediye seçimlerinde belediyeyi tekrar kazanarak inşallah AK belediyecilik hizmetlerinin daha da artarak devam edeceğini söyledi.

Ören, tecrübelerini pekiştirmiş testten geçmiş, kendini ispat etmiş, yöneticilikte Pervari ilçemize değerler katmış Tayyar Özcan ile birlikte AK belediyeciliğe, AK Partinin güzel değerlerini inşallah birlikte kazacağız” diye konuştu.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, “İlçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek gayemizdir. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz her bir hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da işaretidir.

Bu işareti bize veren kıymetli vatandaşlarımızın sesi, gözü ve kulağı olup onların maddi manevi desteğiyle ilçemizi tekrar yönetmeyi rabbim bizlere inşallah nasip eder. Gayemiz de niyetimiz de bellidir, partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Pervari’mizi hep birlikte ileriye götürmek. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için ak belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” diye konuştu.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ve beraberindekiler, Pervari ilçemize bağlı “güleçler” köyü muhtarının taziyelerine katılarak, Ailenin yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek, Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve akrabalarına başsağlığı diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.