Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Milletvekili Ören: 4 Yıl Boyunca Siirt’i En İyi Şekilde Temsil Ettim
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, 4 yıllık milletvekilliği döneminde Siirt'i en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

Yeni dönemde aday gösterilmeyen Ören, Ankara 'dan uçakla geldiği Siirt Havalimanı'nda, kalabalık bir vatandaş grubu tarafından karşılandı. Ören, burada yaptığı konuşmada, kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu sevinci dile getirdi. AK Parti 'den milletvekili adayı olduğu 2011 seçimleri öncesinde de coşkuyla karşılandığını anımsatan Ören, şöyle dedi: "Bu karşılama benim için en büyük onurdur.

2011'de gönderdiğiniz gibi Allah'a kasem ediyorum ki yine tertemiz geldim. Siirtlileri mahcup edecek hiçbir davranışta, hiçbir çirkin şeyde bulunmadım. En iyi şekilde sizi temsil ettim. Bu 4 yıllık süreç içerisinde eğer ki yaptığım bir hata da varsa hepinizin hakkını helal etmesini istiyorum." Ören, AK Parti'nin Siirt'ten 3 milletvekili çıkarması için gece gündüz çalışacağını vurgulayarak, "AK Parti, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız; 2011'de beni okuldan, müdürlükten alıp, hiç kimseye sormadan, nasıl milletvekili yaptıysa Allah bin defa razı olsun. Şimdi de takdir yine AK Parti genel merkezinindir" diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.