Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatına İstanbul'da Yoğun İlgi
banner229

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çıkarma yaptığı İstanbul’da Siirtli vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’a giden AK Parti Siirt İl Teşkilatı, İstanbul mesaisine hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Bursa Milletvekili Siirtli hemşehrimiz Muhammet Müfit Aydın, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti eski Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, İçişleri Bakanlığı Müşaviri Fevzi Sevgili,Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ve il ve ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte İstanbul’da Siirtli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, 23 Haziran’da yapılacak Büyük Şehir Belediye seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek istediler.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler, İstanbul Fatih ilçemizde, hemşehrilerimizi ziyareti esnasında,Hude Aşan adlı bayanın ev davetini kırmayıp Aşan ailesinin evine misafir oldular.

Başkan Çalapkulu, hasta olan Hude Aşan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, ailenin talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Çalapkulu, kendilerine evini, yüreğini açan ' AŞAN ' ailesine teşekkür ederek, 23 Haziran’da yapılacak Büyük Şehir Belediye seçimlerinde Binali Yıldırım’a destek istedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, teşkilat mensupları ile birlikte, Fatih ilçesinde bulunan, başkanlığını Nimet Kaya’nın yaptığı İstanbul Tillolular Derneği ve Fersaf Köyü Derneğini ziyaret ederek, Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım'a hemşehrilerinden destek sözü istedi.

İstanbul Fatih İlçemizde bulunan Siirtli esnafı ziyaret ederek, kendilerine işlerinde hayırlı bol kazanç dileklerinde bulunan Başkan Çalapkulu, Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'a destek sözü aldı.

İstanbul'da Fatih esnafı ziyaret eden Çalapkulu, hemşehrilerinden İstanbul'da mega projelerin hayata geçirilmesi için Binali Yıldırım'a destek istedi.  Çalapkulu, "23 Haziran'da İstanbullular İstanbul'u emin ellere teslim edecek inşallah" dedi.

Bursa Milletvekili hemşerimiz Muhammet Müfit Aydın, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İstanbul Mega Center yönetim kurulu başkanı Ali Kemal Altınkılıç’ın ev sahipliğinde Siirtli hemşehrilerimizle bir araya gelerek,kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Siirt olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına sahip çıkmaya, adayımız Binali Yıldırım’a destek olmak için İstanbul’da çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Çalapkulu,Bizim için artık vakit, İstanbul vaktidir. Allah’ın izni ile milletvekilliği, bakanlık, başbakanlık, meclis başkanlığı görevi yapan ve ülkemizi önemli hizmetlerle buluşturan Sayın Binali Yıldırım’ın seçimi kazanacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.