Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı Yaşlıları Unutmadı
banner229

AK Parti Siirt İl Teşkilatı 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla  yaşlıları işyerlerinde ve evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladılar.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ve yönetim kurulu üyeleri, Dünya yaşlılar gününde ilimizde hala işlerinin başında çalışan yaşlıları işyeri ve evlerinde ziyaret ederek yaşlılar günlerini kutladı.

Yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Çalapkulu "Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile birlikte organize etmiş olduğumuz ziyaretlerimizde yaşlılarımızı unutmadık. Ömürlerini en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren yaşlılarımızı ziyaret etmek aslında insani bir görevdir.

Ne mutlu ki, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizin varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, hürmet ve saygıyı gösteren bir geleneğimiz var. Baş tacı yapmış olduğumuz yaşlılarımızın tecrübelerinden, birikimlerinde istifade etmekteyiz.

Büyükler ailenin temel direğidir.Çocuklarımıza, büyüklerimize saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz“ dedi.

Başkan Çalapkulu,Yaşlılar haftasını samimi duygularla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyor, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ziyaret ettiği işyeri ve evlerde yaşlı esnaflar tarafından hatırlanmanın verdiği sevgi ve duygu seli ile karşılandı.

Ev ziyaretleri sırasında AK Parti heyetine çeşitli ikramlar sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.