Bu haber kez okundu.

AK PARTİ SİİRT İL TEŞKİLATI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
banner229
AK Parti İl Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Şehit Osman Demir, Mehmet Akif Ersoy Ortaokullarını ziyaret ederek, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle okulları gezerek öğretmenlere karanfil dağıttılar.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri İle birlikte Şehit Osman Demir Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. İl Başkanı Çalapkulu ve beraberindekiler okullarda öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Memleketin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerin, fedakârlıkla verdikleri hizmet neticesinde geleceğe güvenle bakabiliriz. İnsanı üstün kılan temel vasıflarından biri öğrenebilen ve öğretebilen bir varlıktır.
Öğretmen insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimine rehberlik eden, yön veren ve hayata hazırlayan kimsedir.
Öğretmen, medeniyetin temel taşıdır. Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuk ve gençlerimizin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerine sahip, milli kültür ve tarihimize bağlı kişiler olarak yetişmeleri için hiçbir fedakârlığı esirgemeyen öğretmenlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Bunun içindir ki; Öğretmenler Günü, onların kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür.
Bu duygu ve düşüncelerle, istikbalimizin teminatı öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutlar, başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.