Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı Öğretmenleri Unutmadı
banner229

AK Parti İl Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Hürriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Fatih İlköğretim Okulu, Güzel Sanatlar Lisesi,Halk Eğitim Merkezi ve Abdulhamit Han Lisesini ziyaret ederek, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Özer, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan İle birlikte Hürriyet İlk ve Ortaokulu, Fatih İlköğretim Okulu, Güzel Sanatlar Lisesi,Halk Eğitim Merkezi ve Abdulhamit Han Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler günlerini kutlayarak,öğretmenlere karanfil dağıttılar. 

AK Parti İl Başkanı  Fuat Özgür Çalapkulu, Öğretmenlere “Öğretmenler Günü'nünüz kutlu olsun diyerek her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

İl Başkanı Çalapkulu ve beraberindekiler okullarda öğretmenlerle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, Öğretmenlerin geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yetiştirilmelerinin mimarı olduklarının bilincinde hareket etmeleri gerektiğini ,bizler de siyasetçiler olarak öğretmenlerimizin sıkıntılarını gidermekte yükümlü olduğumuzun bilincindeyiz,dedi.

Çalapkulu, “Memleketin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerin, fedakârlıkla verdikleri hizmet neticesinde geleceğe güvenle bakabiliriz. İnsanı üstün kılan temel vasıflarından biri öğrenebilen ve öğretebilen bir varlıktır. Öğretmen insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuk ve gençlerin eğitim ve öğretimine rehberlik eden, yön veren ve hayata hazırlayan kimsedir.
Öğretmen, medeniyetin temel taşıdır. Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuk ve gençlerimizin çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerine sahip, milli kültür ve tarihimize bağlı kişiler olarak yetişmeleri için hiçbir fedakârlığı esirgemeyen öğretmenlerimize ne kadar minnet duysak azdır. Bunun içindir ki; Öğretmenler Günü, onların kıymetini bir kez daha düşünüp anlamamızı sağlayan önemli bir gündür. 
Bu duygu ve düşüncelerle, istikbalimizin teminatı öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla kutlar, başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz,"Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Bilhassa kültür ve medeniyetimizde, öğretmenlerimiz anne ve babalarımız kadar değerlidir. Zira bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti esirgemeyen, bize bir harf dahi öğreten kimseye minnet duyan bir milletiz" diyerek bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

EMEKLİ ÖĞRETMENLER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,  Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ve Genç Memur Sen Başkanı Yunus Emre Diriarın İle birlikte gerçekleştirilen ziyarette emekli öğretmenler evlerinde ziyaret ederek, emekli öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladılar. 

Sohbet havasında geçen ziyarette emekli öğretmenler ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.