Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı İftar Yemeklerinde Vatandaşlarla Kucaklaşıyor
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz her Ramazan ayında yaptıkları ‘Çat Kapı İftar’ Programını, kapsamlı bir şekilde gerçekleştirdiler.

 AK Parti İl yönetiminin her gün bir mahalle sakinine çat kapı iftar programı çerçevesinde gerçekleştirilen iftara katılan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindeikler  aile ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler.
  AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu " rahmet ve bereketiyle her yeri kuşatan mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde istedik ki çat kapı hemşerilerimizle beraber iftar açalım. Burada kadın kolları başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte bugün buradaki iftar sofrasının misafiri olduk. Bizlere evlerini açtılar gönüllerini açtılar.
 Çalapkulu, Kadın kolları başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber bu çat kapı ziyaretlerimiz devam edecek. Biz Ramazanı hakkı ile idrak edebilmek ve bu manada topluma örnek olabilmek adına bu gün bu evimizdeyiz ”dedi.
 Ramazan ayının rahmet, paylaşma, bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu; “ İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız.Ben bu vesile ile Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günler olmasını temenni ediyorum” dedi.
İl Başkanı Çalapkulu, Çat kapı gittiğimiz iftar Yemeğini hep birlikte yiyip çok güzel vakit geçirdik. Ev sahibinin bize karşı gösterdiği sıcaklığı hissetmek güzeldi. Bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler iftar sonrası mahallede bulunan çocuklarla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.