Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Teşkilatı İftar Yemeklerinde Vatandaşlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ‘Çat Kapı İftar’ programında, Tillo ilçemizde bir ailenin konuğu oldular.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu " rahmet ve bereketiyle her yeri kuşatan mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde istedik ki çat kapı hemşerilerimizle beraber iftar açalım. Burada kadın kolları başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte Tillo ilçemizde ailemizin iftar sofrasının misafiri olduk. Bizlere evlerini açtılar gönüllerini açtılar.
Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın kolları başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber bu çat kapı ziyaretlerinin her gün devam ettiğini, Biz Ramazanı hakkı ile idrak edebilmek ve bu manada topluma örnek olabilmek adına bu gün bu evimizdeyiz ”dedi.
Ramazan ayının rahmet, paylaşma, bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu; “ Vatandaşlarımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız.
İl Başkanı Çalapkulu, Çat kapı gittiğimiz iftar Yemeğini hep birlikte yiyip çok güzel vakit geçirdik. Ev sahibinin bize karşı gösterdiği sıcaklığı hissetmek güzeldi.
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz evdeki çocuklarla yakından ilgilenerek, aile ile sohbet ederek sorunlarını dinlediler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necmettin çetin 9 yıl önce

bu büyük bir çalışma bunun sonucunuda seçimde aldılar biraz gerçekleri görün artık insanları kandıramıyor bunlar