Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Cizre ve Silopili Ailelere Yardımda Bulundu
banner229
AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki olaylardan kaçan ve Siirt'e gelen aileleri ziyaret ederek gıda ve giyim yardımında bulundular.
 AK Parti Siirt İl Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları tarafından belirlenen ve kent merkezine yerleşen ailelere içerisinde gıda, giyim, battaniye ve bebek bakım ürünlerinin bulunduğu yardım paketi dağıtıldı.
AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Parti olarak her zaman mazlum ve mağdur ailelerin yanında olmaya gayret ettiklerini, ilimizde şu ana kadar yaklaşık 200 aileyi belirlediklerini ve bu ailelere ulaştıklarını belirterek, "Mağdur ve mazlum olan bu ailelerimiz istemeyerek de olsa kendi yaşadıkları evlerini bırakmak zorunda bırakıldı.
Bu ailelerimiz bizlerin birer misafiridir. Elimizden geldiğince bu ailelerimize destek çıkmak hepimizin görevi olduğunu, imkanlar dahilinde yaklaşık 200 aileye ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduklarını." söyledi.
Çalapkulu , AK Parti olarak Cizre ve Silopi'den ilimizde göç eden mağdur ailelere yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.