Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt İl Başkanlığı Çat-Kapı İftar Etkinliğine Devam Ediyor
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nın yapmış olduğu Çat-Kapı iftar programı her akşam bir mahallede devam ediyor.
     AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Nurten Temiz, Bahçelievler Mahallesi'nde iftar vaktinde çat-kapı yaparak bir eve konuk oldular.
    Her akşam farklı mahallelerde AK Parti Siirt İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ve beraberindekiler ile birlikte bir eve iftar vaktinde çat-kapı yaptıklarını söyleyen AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, "Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz program çerçevesinde her akşam iftar vaktinde bir eve konuk oluyoruz. Ev sahipleri bizleri karşısında gördüklerine çok mutlu oluyorlar.
Kendileriyle beraber iftar yapıp daha sonra sohbet etme imkânı buluyor, varsa bir problemleri çözme yönünde ilgili yerlerle görüşüyoruz. Çat-kapı iftar programımızda belki bu akşam sizde olabiliriz." dedi.
    Ramazan ayının rahmet, paylaşma, bereket ve yardımlaşma ayı olduğunu belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci; “ İnsanımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp dertleşmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. Bizler komşusu aç iken tok yatan insanlar olamayız.
    Ramazan ayının önemine değinilen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz;” rahmet ve bereketiyle her yeri kuşatan mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde Bizlere evlerini açtılar, gönüllerini açtılar bizleri misafir olarak kabul eden hane halkına teşekkür ediyorum.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.