Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresi 1 Nisan’da Yapılacak
banner229

AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresi'nin 1 Nisan’da yapılacağı öğrenildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın AK Parti İl teşkilatını ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ,AK Parti Siirt 6. Olağan İl Kongresinin 1 Nisan’da yapılacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı konuşmada; kongrenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Kongrenin 1 Nisan’da yapılacağını aktaran Başkan Çalapkulu şunları kaydetti:"Kongre hazırlık çalışmalarımızı günler öncesinden başlatarak,inşallah İlimize yakışır bir tarzda Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız.

Kongre alanımızı geniş tutarak Sayın Cumhurbaşkanımızın açık alanda halkımızla buluşturduktan sonra kongre salonuna geçip buradan da tüm Türkiye ve dünya kamuoyuna yapacağı konuşmaları dinleyeceğiz. Ana Kademe kongresi ile birlikte Siirt’e değişim ve yenilenme sürecimizi tamamlayıp, AK Parti’mizi önümüzde ki süreçlerde başarıya götürecek ekibimizle işe koyulacağız.

Şimdi başta 2019 yerel ve genel seçimleri olmak üzere, Cumhuriyetimizin 100 yılı olan 2023 ve ardından 2071 hedefimiz için çalışıyoruz. Bu hedefler doğrultusunda 1 Nisan’da 6. Olağan Kongremizi yapacak olmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz.

Kuruluşundan bu güne kadar teşkilatımızda görev alan çaycısından, ilçe başkanına kadar tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

1 Nisan’da gerçekleştireceğimiz kongremizin Siirt ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.