Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekilli Aktay, Polis Karakolunu Ziyaret Etti
banner229

Ak Parti Siirt Milletvekili Prof.Dr.Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu polis Karakolunu ziyaret ederek, bayramlarını kutladılar.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr.Yasin Aktay ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve beraberindekiler Yeni Mahalle Polis Karakolunu ziyaret ederek, polislerle bayramlaştılar. Milletvekilimiz Aktay yaptığı konuşmada güvenlik güçlerinin son günlerde başarılı operasyonlar gerçekleştirdiğini anımsatarak, birlik ve beraberliğin en yoğun dönemlerinin yaşandığını kaydetti.

Hükümetin aldığı tedbirler ile jandarma, polis ve güvenlik korucularının gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sayesinde bölgede huzurun sağlandığına işaret eden Aktay, Hükümetimizin aldığı tedbirler, bölgedeki huzuru artırdı. Buna bölge insanımız da destek verdi." ifadelerini kullandı. Siirt’te birlik ve berberliğin en güzel şekilde yaşandığına dikkati çeken Aktay, bu birlikteliğin sürmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr.Yasin Aktay, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlar sayesinde kötü günlerin atlatıldığını söyledi. Terörün sona erdirilmesiyle Siirt'in her yönüyle daha da kalkınacağının ifade eden aktay, şunları kaydetti:"Bütün güvenlik güçlerine canı gönülden şükranlarımızı bildiriyoruz. Bölgeye huzurun gelmesinde en büyük katkı güvenlik güçlerimizin. Bütün güvenlik güçlerimizin ve ailelerinin bayramını kutluyoruz. Allah hepsine güç kuvvet versin, dualarımız onlarla beraber."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.