Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİMİZ OSMAN ÖREN’İN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
banner229

       Değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen ve yeri doldurulamayan; Cennetin, ayakları altına serildiği Annelerimizin ve Cennete giden yolu onların rızasına bağlayan yüce bir dinin mensupları olarak her günümüzü anneler günü gibi bilerek yaşamak, yaşam rehberimiz olmalıdır.

Kadınlara karşı şiddetin arttığı günümüzde gelenek, görenek ve milli-manevi değerlerimizin yaşatılmasında, çocuklarımızın iyi bir aile eğitimi alarak geleceğe hazırlanmasında başrolü oynayan Annelerimize karşı daha sağduyulu olmak ve bu ortamı sağlamak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu duygularla sevgi ve fedakârlık abidesi, gelecek kuşaklarımızın mimarları tüm annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü yürekten duygularla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAk PartiOsman Ören
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.