Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekilimiz Afif Demirkıran'ın Miraç Kandili Mesajı
banner229
AK Parti Siirt Milletvekilimiz Afif Demirkıran, "Manevi dünyamızı zenginleştiren ve onaran müstesna gecelerden birisine daha kavuşmuş olmanın heyecanı, huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
 AK Parti Milletvekilimiz Afif Demirkıran, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Demirkıran, mesajında; Miraç'ın, semavi ve mukaddes bir yolcululuğun ve aynı zamanda manevi bir yükselişi temsil ettiğini belirterek, "Miraç, insanlığın önüne açılmış sınırsız bir ufuktur" ifadesini kullandı.
 Demirkıran, mesajında şunları kaydetti: "Bu mübarek gece, insanların ilahi rıza doğrultusunda diledikleri derecelere kavuşabileceklerini göstermekte; mana aleminde yükselişin, ilahi rahmet ve huzura erişmenin Yüce Allah'a bağlılıktan geçtiğini hatırlatmaktadır.
Bu mübarek gecede yapılacak samimi dua ve yakarışların İslam Âleminin kurtuluşuna vesile olmasını ümit ediyor; Siirtli hemşerilerime muhabbetlerimi ve selamlarımı iletiyorum".

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.