Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Yasin Aktay'dan İşsizlere Müjde
banner229
Ak Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay İŞKUR aracılığıyla alınacak yeni 300 kişilik geçici kadronun müjdesini verdi.
Siirt Milletvekili Yasin Aktay konu ile ilgili yaptığı açıklamada, işsiz vatandaşların merakla beklediği girişimlerini kamuoyu ile paylaştı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığıyla gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu sonuçlandığını kaydeden Aktay, Kasım ayında Toplum Yararına Çalışma Programıyla 2900 kişinin geçici kadroya alındığını hatırlattı.
Milletvekili Aktay, ilave bir programın daha onaylandığını belirterek, bu programda 300 kişinin iş imkanına kavuşacağını açıkladı. İşsiz vatandaşlara istihdam sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Ak Parti Siirt Milletvekili Prof Dr Yasin Aktay, "Bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı nezdinde yaptığımız yeni girişimler neticesinde yılın ilk günlerinde 300 yeni geçici kadronun onayı çıktı.
Bu programla gelir düzeyi düşük, muhtaç ve dezavantajlı ailelere ulaşmak istiyoruz. Onların geçici de olsa istihdam edebilirlik kapasitelerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden iş imkanına kavuşacak tüm hemşerilerime ve ilimize hayırlı olsun" dedi.
Özel sektör aracılığıyla gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgi veren Siirt Milletvekili Yasin Aktay, söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, amaçlarının tüm işsiz vatandaşlara yeni fırsatlar oluşturmak olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fuat alan 8 yıl önce

kaldigim koyde her yil camiye ve okulq alinan gecici isciler her yil ayni kisiler giriyor 4.5senedir iskura kayit oluyorum ama hep ayni kisiler giriyor eger bu haksizlik degilmi ben uc çocuk babasiyim her yil kayit yaptiriyorum amaptiriyorum ama bos dilerim bu haksizligi gorur ve onlersiniz saygilar

Avatar
Cemil 8 yıl önce

sayın vekilim mesai suistimali yapan tarım il müdürü halan görev basında bir yıldır tillo asil tarım ilçe müdürü siirtte gecici görevde bekleten il müdürünün komu personeli kollama ve kayırma durumuna ilgilenmenizi