Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Sorunları Dinliyor
banner229

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi ve AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, mecliste Siirtli vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul toplantıları ve komisyonlarda gerçekleştirdiği faaliyetlerinden arda kalan zamanlarını da Siirt’ten ve başka illerden gelen hemşehrilerine ayırıyor.

TBMM bulunan milletvekili odasında hemşehrileri ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinlediklerini, kendilerine iletilenlerin çözümü noktasında neler yapabilecekleri konusunda yardımcı olmaya gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili ören, "Aziz Milletimizden almış olduğumuz yetki ile mecliste çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürdüklerini belirtti. 

Ören, Hemşehrilerinin mutluluğunun kendileri için her şeyden önce geldiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm bulmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Tek amacımız ilimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale getirerek hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmektir. Bunu sağlamak için de sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Bir yandan mevcut yatırımları takip ediyor bir yandan da yeni yatırımlar için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Siirt İktisas Spor Kulübünün bağrından çıkmış ve spor hayatlarını Kayseri Şeker Spor ’da sürdüren, ülkemizi uluslararası şampiyonalarda büyük bir başarıyla temsil eden, bizlere büyük bir gurur yaşatan Avrupa Şampiyonu Abdullah Toprak ve Barış Erbek’in Onursal Başkanı Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kulüp Başkanı İbrahim Dayı, İktisas Spor Kulübü sporcularına vermiş olduğu desteklerden dolayı Spor Lisesi Müdürü ve İktisas Spor Kulübü Başkanı M.Şakir Kayaalp AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’i plaket vererek teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Bence, sorun dinliyor demeyin. Atama, kadro, terfi, ihale gibi işler için, yani menfaat için giden insanları dinliyor demek daha doğru olur. Sorunu olan, aç açıkta olan, işi gücü olmayan insan Meclise gidecek para bulamıyor ki derdini anlatsın. Olan yine garibana oluyor, zengin yine malı götürüyor.