Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören, DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören ve Baykan Kaymakamı Mehmet Tunç ile birlikte DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret eti.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın İle Baykan,Kurtalan,Pervari ve Şirvan’da yapılması gereken gölet ve su taşkını için istinat duvarlarının bir an evvel hayata geçirilmesi konusunda görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Osman Ören yaptığı açıklamanın devamında, Şirvan,pirinçli,kapılı,taşlı,yolbaşı,özpınar sulama göleti(malzura mezrası su kaynağı). Baykan deresi ve Veysel karani’den geçen kısmında islah çalışması ve duvar çalışmasını ; Pervari ilçesinin ormandalı köyünün yaklaşık 2 km güneydoğusunda derin kapı deresi üzerinde yapımı planlanan ormandalı göleti ve Kurtalan ilçesinin bölüktepe köyünün yaklaşık 1.5 km kuzeyinde Hanok deresi üzerinde yapımı planlanan Hanok göleti ile ilgili DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın'la görüşerek yapılmaları konusunda kendilerine destek verileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.