Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Ören'den Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Siirt milletvekili Adayı Osman Ören, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Siirt milletvekili Adayı Osman Ören, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. İlahi bir armağan olarak kabul ettiğimiz ve sevinçle karşıladığımız bayramlar, dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz çok değerli ve müstesna zamanlardır.

Türk milletinin 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’nı destekleyerek iki bayramı birden yaşayacağını vurgulayan Ören, "Hem Ramazan Bayramı’nın hem de ülkemizde yapılacak seçimlerin heyecanı içerisindeyiz. Eminim ki milletimiz, 16 yıldır büyük fedakarlık ve özveriyle ülkemizin her bir tarafına sayısız hizmetler yapmış AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na önceki seçimlerden de daha yüksek bir oy oranıyla destek vermeye devam edecektir.

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 24 Haziran’da kazanacağımız zafer, hem içerideki hem de dışarıdaki hainlere vurulacak en ağır darbe olur. İnşallah kazanacağımız bu zaferle de 24 Haziran’da iki bayramı birden yaşarız".
Ören, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslümanların, aziz milletimizin ve Siirtli hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ediyor, aziz milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum" ifadelerine de yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf demir 6 yıl önce

Osman hoca: il yönetimi komple alemci ve keyifçi insanlardan oluşuyor. Zengin ihtiyacı olmayan, vakıf malı ile insanlara tepeden bakmayı bilenler. BiraZda sevilen onurlu insanlarda arada olmalıydı. Herkes tarafından sevilen saygılı kişiler. İncelerseniz sevinirim. Çok insan küstürdüler çok