Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Ören'den İftar Yemeği
banner229

Siirt AK Parti eski milletvekili ve 27.dönem milletvekili 1. sıra adayı hemşerimiz Osman Ören, bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında hemşerilerimizi ağırlayarak, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekti.

Kendisinin Siirt'in bir evladı olduğunu dile getiren Osman Ören, şöyle konuştu: "Sizden talebimiz, bu memleketin evladına sahip çıkmanızdır. 4 yıl boyunca size hizmetkarlık ettik. Ancak ne yaptığımızı burada sıralamaya gerek duymuyorum. Ama şundan emin olun, bu kardeşiniz, evladınız elinden geldiğince, dili döndüğünce, gücü yettiğince size hizmet etmeye çalıştı. 24 saat boyunca sizden gelen talepleri yerine getirmeye çalıştım.

Tabi bu 4 yıl boyunca eksik bıraktığımız, gücümüzün yetmediği şeyleri de inşaallah 24 Haziranda bizlere vereceğiniz destekten sonra eksiklikleri tamamlayacağız. Bu süreçte hem dualarınızı hem desteklerinizi bekliyoruz. Biz sizin desteğinizle bu memlekete asla bir yanlışlık yapmayacağız.

Burada tek derdimiz, umudumuz size hizmet etmektir. Bu hizmet için hizmetkarlığa talibiz. Dolayısıyla bu konuda sizin bize destek vermenizi rica ediyorum."

Ören AK Parti ailesi olarak 24 saat vatandaşların emrinde olduklarını sözlerine ekledi.

İftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç'ta katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.