Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim’den Temayül Teşekkürü
banner229
AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı Kemal Bilim, milletvekili adaylarının belirleneceği sivil toplum örgütleri için yapılan temayül yoklaması sonrası oy kullanan ve kendisine destek olan tüm sendika, oda ve derneklere teşekkür etti.
AK Parti Siirt Milletvekili aday adayı Kemal Bilim, önemli mesajlar verdi. Türkiye’de ‘halka hizmet’ anlayışının, AK Parti iktidarlarıyla tanışılıncaya kadar sadece bir slogandan ibaret olduğunu vurgulayan Kemal Bilim, “AK Parti bu ezberi bozmuş, hizmeti en ücra kesimlerde yaşayan vatandaşımızın bile ayağına kadar götürmüştür. İşte bu anlayış sebebiyledir ki; partimiz her seçimden güçlenerek çıkmıştır. Dün yapılan STK temayül yoklaması, işte bu gücün bir yansıması olmuştur” diye konuştu.
Temayül yoklamasına katılabilmek ve şehre hizmet edecek kadroyu şekillendirmek üzere Kültür Merkezine akın eden tüm sendika, oda ve derneklere teşekkür etti.
Bilim, “Kurtalan’dan Tillo’ya, Şirvan’dan Baykan’a, Eruh’tan Pervari ilçemize kadar sendika, oda ve dernek Başkanları ve üyelerinin her bir mensubu Siirt’e birlik, beraberlik ve destek için koştu. İşte bu manzarayı çok iyi tahlil etmek gerekiyor.
Bu vesile ile temayüle katılan bütün değerli başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize yapmış oldukları katkı için ve şahsıma olan teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şenay 9 yıl önce

bu kadar mütevazi bir işadamı daha görülmedi sizleri milletvekili olarak görmek istiyoruz yolunuz açık olsun başkanım...

Avatar
mehmet 9 yıl önce

kemal blim kendine olan güveni kendinden emin tavrı ile siirt millet vekilliğine en uygun adaydır