Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Eczacı M. Adnan Efe STK’larla Bir Araya Geldi
banner229
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Eczacı M. Adnan Efe, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile biraraya geldiği toplantıda, “Esnafın, sanayicinin ve sivil toplum kuruluşlarının sesi olacağım. kimsesizlerin kimsesi olacağım” dedi.
      AK Parti Aday Adayı Eczacı M. Adnan Efe, gezilerine ilçe ilçe, köy köy, sokak sokak ara vermeden devam ediyor. Efe" Gittiği her yerde, girdiği her mekanda vatandaşın büyük bir ilgisi ve sevgisi ile karşılanıyor. Gittiği yerlerde Esnafları, mahalleleri, muhtarlıkları ve bölgelerde yer alan kahvehaneleri ziyaret eden ve girdiği her mekanda vatandaşın büyük bir ilgisi ve sevgisi ile karşılanan Efe, ziyaretinde vatandaşlara kendi hakkında bilgiler vererek, aday adaylığına neden ve nasıl karar verdiğini, neler yapacağını anlatıyor.
    Efe, vatandaşlarımızın gösterdikleri yakın ilgi ve alaka, beni ve beraberimdeki arkadaşlarımı son derece memnun etti. Bizlere gösterdikleri sıcak ve samimiyet, yakın ilgi ve misafirperverlik, üstlendiğimiz sorumluluğun ne derece önemli olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi. Çıktığımız bu yolculukta ekip arkadaşlarımla beraber alnımızın akıyla ilerlemeye devam edeceğiz. Nitekim 'Yeni Türkiye, Güçlü Gelecek' için hepimizin elini ve gerekirse bütün vücudunu taşın altına koyması gerekmektedir. Bu düşünceden yola çıkarak, ülkemizi 2023 hedefine ulaştırmak için sürekli kendimizi geliştirerek, her gün üzerine bir şeyler katarak, ilerlemeye devam edeceğiz.
    Biz bu ülkeyi çocuklarımızdan emanet aldık. Emanete sahip çıkmak ve günü geldiğinde onlara mamur ve müreffeh bir Türkiye teslim etmek, hepimizin boynunun borcudur. AK parti hükümetleri döneminde yapılan devrim niteliğindeki reformların ve barış sürecinin nihai sona ulaşması için hepimize büyük görevler düşüyor. Ayrıca, çözüm sürecinin Ekonomik Anlamda getirileri de gerek kentimiz ve gerekse bölgemiz açısından ciddi kazanımları beraberinde getirmektedir"Dedi. 
    Efe, milletvekili olarak seçilmesi durumunda Siirt'le ilgili kararları Siirt'te yaşayanlarla birlikte alacağını söyledi. Seçimlerle ilgili proje hazırlıklarının sürdüğünü ifade eden Efe, "Siirt'imiz tarihi, kültürel zenginlikleri ve coğrafi konumu ile Güneyoğu'nun gözdesi ve en önemli merkezi olacak konumdadır. Siirt'te yaşayan, teşkilatın içinden gelen ve Siirt'in sorunlarını birebir yaşayan bir kardeşiniz olarak, ilimizin sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi biliyorum.
Ben ve arkadaşlarım uzun zamandır bu konuda çalışıyoruz. Sizlerin desteği ile Siirt'in hak ettiği hizmetlerden eksiksiz bir şekilde yararlanması için çalışacağım.
    Tüm bilgi ve birikimimi sonuna kadar kullanacağım. Sizi etkileyecek projeleri sizlerle birlikte seçeceğim ve alacağım kararları Siirt'te yaşayanlarla birlikte alacağım" açıklamasında bulundu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.