Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçede Devir Teslim Yapıldı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, göreve yeni atanan Avukat Ekrem Olgaç’a başarılar dileyerek görevini devretti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik yaptığı konuşmada, " 2014’den bugüne kadar Merkez ilçe başkanı olarak şerefimizle bu kutsal görevimi layıkıyla yaptım. Ekrem Olgaç kardeşimde bu şerefli görevi en güzel şekilde yapacağına inanıyorum. Bu bayrağı daha da yükseklere taşıyacaktır. Yapılacak İl kongresinde İl yönetiminde bana verilecek görevle birlikte, her zaman Merkez İlçe Başkanım Ekrem Olgaç’ın yanında olarak desteklerimizi sunacağız.” dedi.

Geyik, AK Partinin bir neferi olarak İl Başkanımın vereceği her türlü görevi büyük bir şeref ile yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu kutlu davada yine bir ve beraber olacaklarını söyledi.

Yeni Merkez İlçe Başkanı Avukat Ekrem Olgaç, Bugün burada kutlu yürüyüşte Merkez İlçe Başkanlığı bayrağını teslim alıyoruz. Hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ‘AK’ bayrağı en yükseğe çıkarmaktır. AK bayrağı bugüne kadar büyük bir başarıyla getirerek bize teslim eden başta Öner Geyik başkanıma ve yönetimine  teşekkür ediyorum.

Olgaç, " Türkiye’nin 2023 hedefine ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılına tekabül eden 2023 hedeflerine katkı yapmak için bu bayrak yarışında bu bayrağı bize emanet eden başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, çalışmalarımızda destek olan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş’a, AK Parti Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay’a ve il başkanımız Fuat Özgür Çalapkulu’ya teşekkür ederim.

Önümüzdeki 21 Ocak’ta yapılacak olan Merkez İlçe seçimi için Siirt olarak gereken bütün desteğimizi vereceğimizin kanaati ile memleketimizin yeniden partimize daha önce göstermiş olduğu teveccühü göstereceğine inanıyorum. " dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı konuşmada, 3 yıldır başarıyla Merkez İlçe Başkanlını yürüten Öner Geyik’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Öner Geyik ile yine AK parti çatısı altında ortak çalışmalar yürüteceklerini, görevi devralan yeni Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a başarılar diledi.

Çalapkulu, Partide safları sıklaştırıp, yaşadığımız bu şehri daha ileri noktalara taşınacağını, Saflarımızı daha da sıklaştırıp, şehrimizi 2019’a gümbür gümbür taşıyacağız inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde bu büyük davanın sorumluluğu içerisinde ümmetin umudu olarak bundan sonra da hizmetlerimizi devam ettireceğiz.

Öner Geyik kardeşime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Ekrem Olgaç kardeşime de bu kutlu davada başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hayrettin tercan 6 yıl önce

Anlaşılan metal yorgunluk sadece siirt merkez ilçe başkanı öner geyik beyde görülmüş diğer ilçe başkanlarında metal yorgunluk görülmemiştir oysa son seçimlerde hezimete uğrayan ilçeler olmuştu unu gördük

Avatar
Nihat 6 yıl önce

üç saran bir sarmayan ???

Avatar
Cemalettin 6 yıl önce

Çok gariptirki eski yönetimden hiç yarayan yokmuydu sadece bir kişi alınmış geri kalan 28 kişi başarılı olamamışmı diyelim çokta inandırıcı olmaz o zaman en azından 5-6 kişi alınmalıydı eski yönetimden denge unsurunada bakıldığı denemez neyse önümüzdeki seçimde Ekrem beyin işi zor işimiz zor gerçek akpartili olanların işi zor bu gidişle

Avatar
memet 6 yıl önce

hayırlı olsun.

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Bu değişimin memleket için yararlı olacağını düşünmüyorum.

Avatar
Şefo 6 yıl önce

Hadi cnm siirti paris yapacaksınız bundan şüphem yok.iyide bu baskanlami başarı elde edeceksiniz buna çocuklarda güler sayin Reisin yapacağı en mantıklı şey siirteki il başkanlığı kapatmaktır yasinide Turkiye ye dönmemek şartıyla sürgüne göndermektir.

Avatar
Zeynep ateş 6 yıl önce

Hayırlı olsun