Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına Av. Ekrem Olgaç Getirildi
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasının ardından Merkez ilçe ve 6 İlçe için yapılan temayül yoklamasının ardından Ankara'ya çağrılan AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı ve Başkan yardımcılığını görevini yürüten Avukat Ekrem Olgaç Merkez İlçe Başkanlığına getirildi.

Öner Geyik'in AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına aday olmayınca geçtiğimiz gün  teşkilat içinde temayül yoklaması yapılmıştı.

Bu yoklamanın ardından Avukat Ekrem Olgaç ve Soner Arslan AK Parti Genel Merkezine davet edildiler.

Burada yapılan sözlü mülakatın ardından Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından Avukat Ekrem Olgaç’a Merkez İlçe başkanlık mazbatası teslim edildi.

Ayrıca 6 ilçe için yapılan temayül yoklamasının ardından, Genel Merkez tarafından alınan karar sonucunda Kurtalan Faris Akgül, Pervari Tekin Özer, Eruh Cevher Çiftçi,Şirvan Fahrettin Zongur,Baykan Nimetullah Gönül ve Tillo İlçe başkanlığına Şaban Durgun tekrar atandı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu yaptığı açıklamada; “Merkez İlçe Başkanlığı görevine yeni atanan Avukat Ekrem Olgaç ve 6 ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor, birlikte omuz omuza yürüyeceğimiz bu kutlu dava yolunda kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

Avukat Ekrem Olgaç yaptığı açıklamada, “Genel Merkez’de yapılan istişareler sonrasında Merkez İlçe Başkanlığı görevini uygun gördüler bende görev ve sorumluluk bilinci içerisinde görevi devraldım.
Siirt AK Parti Teşkilatına görev sürem içerisinde katkı sunacağıma inancım sonsuz. İnşallah, görevi devraldığım Öner Geyik  kardeşimin çıtasını bir üst kademeye çıkartma gayreti içerisinde olacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet han 6 yıl önce

hayırlı olsun ama kurtalan için çok kötü oldu ilçenın değil başka lobilerın dediği oldu millet bunun hesabını sandıkta gösterecek kimse halkı dinlemedi hep yukardan kimin adamı varsa o kazanıyor ama dedim ya kazanan malasef hdp oldu çünkü millet inadına hdp li olmamasına rağmen sırf faris kaybetsin diye hdp ye oy verecekler çok yazık oldu ak partimize çok

Avatar
Seyfettin Toprak 6 yıl önce

ÖMER ABE ben bu arkadaşı tanımam hayırlı olsun ancak bakıyorum sosyal medyada bu arkadaşa methiye düzen başarı dileyen bazı kimseler kahve köşelerinde aleyhinde atıp tutuyorlar ama karşısında yanında onu öve öve bitiremiyorlar işte siirtin kaybetmesinin en büyük nedeni yahu adam iyiyse iyi de değilse neden övüyorsun yaramıyorsa neden alkışlıyorsun yarıyorsa neden aleyhinde konuşuyorsun bu davranış alçaklıktır dönekliktir bu mesajı yayınla ömer abe

Avatar
Memet 6 yıl önce

Ak Partiye ve memlekete hayırlı olsun.

Avatar
Harun 4 yıl önce

Halkın hiç tanımadığı bilmediği adamlar geldikçe siirte skor değişmez kimse kusura bakmasın