Bu haber kez okundu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Olgaç, 30 Ağustos Mesajı Yayımladı
banner229

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 
Başkan Olgaç, yönetim kurulu adına yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahraman Türk milleti ve kahraman Türk ordusu, Kurtuluş Savaşı’nda Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk komutasında yedi düvele karşı verdiği bu şanlı mücadele ile bütün dünyaya kayıtsız şartsız bağımsızlık ve egemenliğini ilan etmiştir. 
 Genci-yaşlısı, kadını-erkeği bütün fertleri ile milletimiz 30 Ağustos ile noktasını koyduğu Kurtuluş Mücadelesi ile tarihe bütün dünyanın unutamayacağı bir destan yazmıştır. Millet olarak, 30 Ağustos gibi şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan bu milli ve manevi değere sahip günleri unutmadan ve nesillerimize unutturmadan ilelebet yad etmekteyiz. 
 Millet olarak şunu unutmamalıyız ki, birlik ve beraberlik içinde kurtarılmış bu Vatan ve kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti yine birlik ve beraberlik içinde yaşatılacaktır.
 Bu duygu ve düşüncelerle bu mücadelelerde kanını ve canını vererek bu mukaddes vatanı bizlere emanet eden bütün Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 
 Bu büyük zaferin 96. yılında istikrarın ve güvenin timsali olan kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.