Bu haber kez okundu.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI GEYİK'TEN MEVLİD KANDİL MESAJI
banner229
AK PARTİ Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Geyik, yayımladığı mesajında, "Peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V.)'ın dünyaya gelişinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilini, Rahmet Peygamberine duyduğumuz büyük sevgi ve özlemle idrak edeceğiz.
"Bu gecede inanıyorum yaşantısı ve davranışlarıyla tüm insanlığa yol gösterici olan Peygamberimizin güzel ahlakını kendi hayatlarımızda örnek alma gayreti içerisinde olacağız.
Hz. Muhammed (SAV)'ın insanlara tebliğ ettiği evrensel mesajları, ahlaki değerleri ve örnek hayatının tüm yönleri, yeni bir ruh ve heyecanla bir kere daha hatırlanacaktır.
O'nun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık merhametini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı O'nun yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimi içerisindeyiz. Bu gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarınızın kabulünü Yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.
Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimiz'in dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandili'nin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini, Sevgili Peygamberimiz'i daha iyi tanımamıza vesile olmasını diler, başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam Alemi'nin Mevlid Kandili'ni tebrik ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.