Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Geyik: Ankara’daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik , dün akşam saatlerinde Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısını yayınladığı mesajla kınadı.
17 Şubat 2016 tarihinde Ankara'da bomba yüklü araç ile yapılan terör saldırını şiddetle kınayan AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, "terörün her türlüsü lanetlidir. Türk milleti her türlü terör saldırısında dayanışma içinde olmuştur. terör saldırılarının bir amacı milleti ümitsizliğe sevk etmek insanlarımızı birbirinin karşısına dikmek gibi kötü niyetler taşıdığı aşikardır.
Aziz milletimizi birliğe sahip çıkarak bunların hiçbirine prim vermemiştir. Bundan sonrada böylesi hadiselerin olmaması için hükümetimiz elden gelen tedbirler neyse bunları azami düzeyde almaya devam edecektir.
Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz. Ülkemizin huzur ortamına kastetmiş bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor, hayatını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.