Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olgaç’tan Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Bayramların insan ilişkilerinin güçlendiği ve umutların yeşerdiği özel günler olduğunu, toplumsal birlikteliği sağladığını belirten Olgaç, şunları kaydetti: "Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.
Bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerekir. Bayramlarda birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe yönelik umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak yaşamın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Bayramın sadece milletimiz için değil, İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini dileklerimle Siirtli hemşehrilerimin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.